Redu
Salute

Gamble funksjonen fra Spilleautomater i Norge

Mange online kasinospill innlemme en funksjon som er kjent som Gamble spill. Den finnes i de fleste video poker spill og i mange av spilleautomater i norge fra Microgaming og Playtech . Den Gamble spill kommer inn i bildet når spilleren mottar en utbetaling i hovedspillet . Spilleren har valget mellom å samle inn denne utbetalingen og nekter å spille Gamble spill. Alternativt spilleren kan satse sin utbetaling i Gamble spill og prøve å multiplisere den. Ulempen er at han kan miste utbetalingen helt.

Det er vanlige måter som Gamble Spillet er spilt. I ett format spilleren har til å gjette enten fargen eller fargen på neste kort deles ut. Hvis spilleren velger å gjette farge og gjetter rett han dobler satset utbetaling. Hvis spilleren velger å gjette farge og gjetter rett han firedobler satset utbetaling. I det andre formatet 5 kortene deles ut, med det første kortet deles ut, og de resterende fire kortene med ansiktet ned. Spilleren velger ett av ansiktet ned kort, og hvis dette kortet er høyere i rang enn ansiktet opp kortet spilleren mottar dobbelt satset utbetaling. Noen Gamble spill tillater spillere å samle halvparten av utbetalingen vant og stake halv utbetalingen i Gamble spill. Også vanligvis en øvre grense er spesifisert og når spillerens multipliserte utbetalinger nådd den grensen han ikke kan fortsette med Gamble spill.

spilleautomater i norge

Den største fordelen av Gamble spill er at den har en null huset kanten. Dette betyr at den gjennomsnittlige avkastningen til spilleren er 100%. Fra dette synspunkt Gamble spill er bedre enn hovedspillet , som vil ha noen huset kanten. Derfor er det fristelsen til å kontinuerlig innsats utbetalingen mottatt fra hovedspillet i spilleautomater i norge til spilleren enten når den øvre grensen eller til han mister utbetalingen. Derfor i en praktisk forstand denne fordelen av null hus kanten blir en ulempe. De øvre grensene er vanligvis så innrammet at spillere kan spille gambling spill om 10 ganger og kontinuerlig vinne 10 ganger er en høy spørre.

For å kunne bruke Gamble spill på en ansvarlig måte, spillerne må formulere noen mekanisme for å innløse sine utbetalinger. Hvis Gamble spill er av den typen som det tillater spillere å samle halvparten av gevinsten og innsatsen de resterende halvparten , er den anbefalte framgangsmåten ganske enkel. På hvert trinn, inkludert den første, bør spillerne samle halv og satse halvparten av sine utbetalinger. Selv om de mister Gamble spill etter tre eller fire runder, ville de ikke ha mistet hele sin utbetaling, men ville ha innløst en god del.

Hvis Gamble spill ikke tillater spillere å samle halvparten av sine utbetalinger deretter følgende prosedyre anbefales. Hvis det første utbetalingen er mer enn beløpet satset så samle det og ikke spille Gamble spill. Hvis det første utbetaling er mindre enn beløpet satset deretter kontinuerlig spille Gamble spill til den multipliseres utbetalingen overstiger det første utbetaling og deretter stoppe. Avhengig av deres risiko averseness spillere kan hensiktsmessig endre denne prosedyren.

Comments are closed.